(NaBETKA DLQ DIREKTORA (B:s (NREKOMENDAC)QÆÇ DO POBUDOWI WNUTRÆ[NXOÇ SISTEMI ZABEZPE^ENNQ QKOSTÆ OSWÆTI U ZAKLADÆ ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI (B/s)E - (NbOBROWSXKIJ(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NgORBA^OW(B, (Ns(B. )Qæ.s)E; (NzAPLOTINSXKA(B, (No(B. (No(B.s; (Nl)QÆNNÆK(B, (No(B. (No(B.s)E; (NdERVAWNA SLUVBA QKOST)QÆ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NdERVAWNA SLUVBA QKOST)QÆ OSWÆTI(B,s)E, 2021)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ ROZROBLENÆ DLQ DOPOMOGI ZAKLADU ZAGALXNOÇ SEREDNXOÇ OSWÆTI U ROZBUDOWÆ WNUTRÆ[NXOÇ SISTEMI ZABEZPE^ENNQ QKOSTÆ OSWÆTNXOÇ DÆQLXNOSTÆ TA QKOSTÆ OSWÆTI(B. (NrEKOMENDACÆÇ ÀRUNTU@TXSQ NA ZAPROPONOWANIH DLQ ÆNSTITUCÆJNOGO AUDITU WIMOGAH TA KRITERÆQH DLQ OCÆN@WANNQ QKOSTÆ OSWÆTNXOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NUPRAWLÆNSXKIH PROCESÆW U ZAKLADÆ TA OHOPL@@TX OSWÆTNÃ SEREDOWI]E(B, (NUPRAWLÆNSXKÆ PROCESI(B, (NQKÆSTX PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NSISTEMU OCÆN@WANNQ NAW^ALXNIH DOSQGNENX U^NÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NzAGALXNOOSW)QÆTNQ [KOLAs)E -- (NqK)QÆSTX OSWÆTIs)E