(NuPRAWL)QÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI(B: (NTEORÆQ(B, Æ(NSTORÆQ(B, (NPRAKTIKA (B:s)E (NKOLEKTIWNA MONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NbEZL@DNA(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (NbOJ^ENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NbQLIK(B, (No(B. (Nw(B.s; (NgAGAR)QÆN(B, (Nm(B. æ.s)E; (NdUDNIK(B, (Nn(B. (Nw(B.s; (Nk)QÆRDAN(B, (No(B. (Nl(B.s)E; (NkOBERNIK(B, (No(B. (Nm(B.s; (NkOTLOWIJ(B, (Ns(B. (Na(B.s; (NkUDLA(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NpRI]EPA(B, (Ns(B. (Nm(B.s; (NsTECENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (NtKA^UK(B, (Nl(B. (Nw(B.s; et al. ((NuMANX (B:s (Nw)QÆZAWÆ(B,s)E, 2020)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ OBÀRUNTOWANO TEORETI^NÆ POLOVENNQ J ROZROBLENO PRAKTI^NÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO WDOSKONALENNQ UPRAWLÆNNQ ZAKLADAMI OSWÆTI TA MODERNÆZACÆÇ PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH KERÆWNIKÆW ZAKLADÆW OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 269-288s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmENEDVMENT W OSW)QÆTÆs)E; (NORGAN)QÆZACÆJNÆ ZASADIs)E; (NMETODI^N)QÆ ZASADIs)E; (NPRAKTI^N)QÆ ZASADIs)E; (NKER)QÆWNIKs)E