(NuPRAWL)QÆNNQ ZAKLADOM OSWÆTI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B: (NDLQ ZDOBUWA^ÆW DRUGOGO RÆWNQ WI]OÇ OSWÆTI PEDAGOGÆ^NIH UNÆWERSITETÆW (B/s)E - (NkRIVKO(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NbODNAR(B, (No(B. (Ns(B.,s; (NbERDQNSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITETs)E; (NtERNOP)QÆLXSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ w(B. (NgNAT@KAs)E ((NbERDQNSXK (B:s (Nbdpu(B,s, 2022)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZKRITO TEORETI^NÆ OSNOWI TA METODI POBUDOWI ORGANÆZACÆJNIH STRUKTUR UPRAWLÆNNQ ZAKLADOM OSWÆTI(B, (NPLANUWANNQ OSWÆTNXOGO PROCESU(B, (NFORMUWANNQ STRUKTURI KOLEKTIWU(B, (NMOTIWACÆÇ PEDAGOGÆ^NOÇ PRACÆ(B, (NKONTROL@ ZA REZULXTATAMI PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NWPROWADVENNQ ÆNNOWACÆJ(B, (NPROFESÆJNOÇ KULXTURI TA ÇÇ SKLADOWIH KERÆWNIKA ZAKLADU OSWÆTI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 499-505s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmENEDVMENT W OSW)QÆTÆs)E; (NMETODOLOG)QÆ^NÆ ZASADI UPRAWLÆNNQs)E; (NKER)QÆWNIK ZAKLADU OSWÆTIs)E; (NOSW)QÆTNXO(B-(NPEDAGOGÆ^NA SISTEMAs)E; (NPLANUWANNQs; (NMON)QÆTORINGs)E; (NPRAWOW)QÆ ZASADIs)E; (NDEONTOLOG)QÆQs)E; (NBEZPEKA OSW)QÆTNXOGO SEREDOWI]As)E; (NUPRAWL)QÆNNQ KONFLÆKTAMIs)E