(Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI U ZAGALXNOOSWÆTNXOMU PROSTORÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NqRMOLA(B, (Nn(B. (Na(B.s; (NkOWALX(B-(NbARDA[(B, (Nl(B. (Ns(B.s; (NkOMPANECX(B, (Nn(B. (Nm(B.s; (NkW)QÆTKA(B, (Nn(B. (No(B.s)E; (NlAP)QÆN(B, (Na(B. (Nw(B.s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Æ PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ mIKOLI qRMA^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nspp ÆMENÆ mIKOLI qRMA^ENKA(B,s)E, 2020)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO OSNOWNÆ TEORETI^NÆ ZASADI ZAGALXNIH TA SPECIFÆ^NIH ZAKONOMÆRNOSTEJ ROZWITKU DÆTEJ Z PORU[ENNQMI(B, (NWISWÆTLENO OSOBLIWÆ OSWÆTNÆ POTREBI ZA SFERAMI ROZWITKU(B, (NROZKRITO OSOBLIWOSTÆ KOREKCÆJNOGO SUPROWODU CIH DÆTEJ W ZAKLADAH OSWÆTI(B. (NoPISANO OSOBLIWOSTÆ FUNKCÆONALXNO(B-(NKOMPETENTNÆSNOGO PÆDHODU DO WIZNA^ENNQ OSOBLIWIH OSWÆTNÆH POTREB DITINI W UMOWAH ÆNKL@ZIWNOGO NAW^ANNQ(B, (NPODANÆ PRAKTI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ ROBOTI Z DÆTXMI Z oop QK DLQ U^ITELÆW TAK Æ DLQ ASISTENTÆW U^ITELQ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 111-113s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOW)QÆ ZASADIs)E; (NWIZNA^ENNQ OSOBLIWIH OSW)QÆTNÆH POTREBs)E; (NF)QÆZI^NA SFERAs)E; (NKOGN)QÆTIWNA SFERAs)E; (NMOWLENN)QÃWA SFERAs)E; (NEMOC)QÆJNO(B-(NWOLXOWA SFERAs)E; (NSOC)QÆALXNA SFERAs)E