(NtEHNOLOG)QÆÇ PSIHOLOGÆ^NOGO ZABEZPE^ENNQ OSWÆTNXOGO PROCESU W ÆNKL@ZIWNÆJ [KOLÆ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ PRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW(B, (NSOCÆALXNIH PEDAGOGÆW (B/s)E - (NrOMANOWSXKA(B, (Nd(B. (Nd(B.,s; (Nm)QÆNTNQSXKA(B, (Nr(B. æ.,s)E; (NrOMANOWSXKA(B, (Nd(B. (Nd(B.,s; )Qæ(NNSTITUT PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI ~ERNÆWECXKOÇ OBLASTÆ(B((N~ERNÆWCÆ(B)s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E (NnAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR PRAKTI^NO)QÇ PSIHOLOGÆÇ TA SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (NtEHNODRUK(B,s, 2019)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENÆ TEHNOLOGÆÇ DÆAGNOSTIKI(B, Æ(NGROWOÇ PSIHOTERAPÆÇ TA PSIHOKOREKCÆÇ(B, (NKOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNÆ WPRAWI DLQ ROBOTI ÆZ DÆTXMI Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI(B. (NpODANO TEHNOLOGÆÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ PÆDTRIMKI BATXKÆW TA PEDAGOGÆW(B, (NA TAKOV METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DLQ NIH(B, (N]ODO OSOBLIWOSTEJ PROCESU WIHOWANNQ TA NAW^ANNQ DÆTEJ(B, (NQKÆ MA@TX OSOBLIWÆ OSWÆTNÆ POTREBI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- )Qæ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (NPOKAZNIKI ROZWITKUs; (NPOKAZNIKI ADAPTAC)QÆÇs)E; (NPOKAZNIKI EMOC)QÆJNO(B-(NWOLXOWOÇ SFERIs)E; (NKOREKC)QÆJNO(B-(NROZWITKOWÆ KOMPLEKSIs)E; )QÆ(NGROWA PSIHOTERAPÆQs)E; )QÆ(NGROWA PSIHOKOREKCÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA PÆDTRIMKA BATXKÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA PÆDTRIMKA PEDAGOGÆWs)E