(Nu^N)QÆ PO^ATKOWIH KLASÆW ÆZ OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI(B: (NNAW^ANNQ TA SUPROWÆD (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpROHORENKO(B, (Nl(B. )Qæ.s)E; (NbABQK(B, (No(B. (No(B.s; (NzASENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NqRMOLA(B, (Nn(B. (Na(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT SPECÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Æ PSIHOLOGÆÇ ÆMENÆ mIKOLI qRMA^ENKAs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2020)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO MATERÆALI ]ODO SU^ASNIH FORM ORGANÆZACÆÇ NAW^ANNQ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI OSWÆTNÆMI POTREBAMI U PO^ATKOWÆJ [KOLÆ(B, (NZOKREMA W ÆNKL@ZIWNIH ZAKLADAH OSWÆTI(B; (NNAWEDENO AWTORSXKÆ PÆDHODI DO WIRÆ[ENNQ PROBLEM ROZWITKU Æ SOCÆALÆZACÆÇ TAKIH DÆTEJ(B, (NOKRESLENO TEORETIKO(B-(NMETODOLOGÆ^NÆ ZASADI TA ZAPROPONOWANO PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ MODELÆ DOPOMOGI OSOBLIWIM DÆTQM U PROCESÆ ÇH NAW^ANNQ(B. (NpRAKTI^NÆ ZAWDANNQ(B, (N]O ÇH MÆSTITX POSÆBNIK(B, (NSPRQMOWANÆ NA OWOLODÆNNQ U^NQMI NEOBHÆDNIMI WMÆNNQMI J NAWI^KAMI Æ STANUTX U PRIGODÆ W^ITELQM PÆD ^AS WIZNA^ENNQ ZMÆSTU J UMOW PROWEDENNQ KOREKCÆJNO(B-(NROZWIWALXNOÇ ROBOTI(B, (NZA DOBORU SPECÆALXNIH METODÆW(B, (NSPOSOBÆW Æ FORM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 158-159s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NpO^ATKOWA [KOLAs; (NORGAN)QÆZACÆJNO(B-(NMETODI^NÆ ZASADI NAW^ANNQs)E; (NKOREKC)QÆJNÆ PRIJOMI NAW^ANNQs)E; (NMETODI^N)QÆ PRIJOMI NAW^ANNQs)E; (NPSIHOLOGO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NIJ SUPROWÆDs)E