(Nw)QÆDNOWLENNQ MOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ PRI AFAZÆÇ U OSÆB PÆSLQÆNSULXTNOGO STANU (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ NA ZDOBUTTQ NAUKOWOGO STUPENQ KANDIDATA PEDAGOGÆ^NIH NAUK (B((NDOKTORA FÆLOSOFÆÇ(B) (NZA SPECÆALXNÆST@ (B13.00.03 - (NkOREKCÆJNA PEDAGOGÆKA (B(016 - (NsPECÆALXNA OSWÆTA(B) /s)E - (NlQNNA(B, (NoLXGA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E; (NsINXOW(B, (Nw)QÆKTOR mIKOLAJOWI^(B,s)E; (NsUMSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ a(B. (Ns(B. (NmAKARENKAs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E ((NsUMI(B,s, 2018)
(NdISERTAC)QÆJNA ROBOTA PRISWQ^ENA PROBLEMÆ WÆDNOWLENNQ MOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ PRI AFAZÆÇ U OSÆB PÆSLQÆNSULXTNOGO STANU(B. (NuPER[E ZDÆJSNENO KOMPLEKSNE WIW^ENNQ OSOBLIWOSTEJ PORU[ENNQ MOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ OSÆB Z PÆSLQÆNSULXTNO@ AFAZÆÃ@ Z URAHUWANNQM SKLADNOÇ PSIHOLOGÆ^NOÇ STRUKTURI GOTOWNOSTÆ DO MOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ(B, (NMEHANÆZMÆW MOWLENNQ TA OSOBLIWOSTEJ ÇH PORU[ENNQ PRI AFAZÆÇ(B, (NA TAKOV Z URAHUWANNQM OSOBISTÆSNIH REAKCÆJ NA RÆZKU ZMÆNU MOWLENNÃWOGO STATUSU OSÆB Z AFAZÆÃ@(B; (NROZROBLENO(B, (NTEORETI^NO OBÀRUNTOWANO TA EKSPERIMENTALXNO PEREWÆRENO METODIKU WÆDNOWLENNQ MOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ PRI AFAZÆÇ U OSÆB PÆSLQÆNSULXTNOGO STANU(B; (NWIZNA^ENO PEDAGOGÆ^NÆ UMOWI OPTIMÆZACÆÇ PROCESU WÆDNOWLENNQ(B. (NMOWLENNÃWOGO SPÆLKUWANNQ OSÆB Z PÆSLQÆNSULXTNO@ AFAZÆÃ@(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 195-222s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NlOGOPED)QÆQs)E; (NMOWLENN)QÃWE SPÆLKUWANNQs)E; (NKONSTATUWALXNIJ EKSPERIMENTs; (NFORMUWALXNIJ EKSPERIMENTs