(NmODA W POL)QÆTI^NOMU PROCESÆ uKRAÇNI(B: (NPOLÆTIKO(B-(NTEHNOLOGÆ^NIJ WIMÆR (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ NA ZDOBUTTQ NAUKOWOGO STUPENQ KANDIDATA POLÆTI^NIH NAUK (B((NDOKTORA FÆLOSOFÆÇ(B) (NZA SPECÆALXNÆST@ (B23.00.02 - (NpOLÆTI^NÆ ÆNSTITUTI TA PROCESI (B/s)E - (NwORONKOWA(B, (NaNASTAS)QÆQ æGORÆWNA(B,s)E; (NdENISENKO(B, )Qæ(NRINA dMITRÆWNA(B,s)E; (NhARK)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NsKOWORODIs)E ((NhARK)QÆW(B,s)E, 2019)
(Nw DISERTAC)QÆÇ ROZGLQNUTÆ OSOBLIWOSTÆ FUNKCÆONUWANNQ MODI W POLÆTI^NOMU PROCESÆ uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 188-210s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmODAs -- (NpOL)QÆTIKA uKRAÇNIs)E; (NPOTENC)QÆAL MODIs)E; (NMODN)QÆ TENDENCÆÇs)E