(Np)QÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH DIZAJNERÆW DO ROZWITKU PROFESÆJNOÇ KAR(B'Ã(NRI(B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NaL)QÃKSÃÃWA(B, (NsWÆTLANA(B,s)E; (NrADKEWI^(B, (Nw(B. (No(B.,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PROFESÆJNO(B-(NTEHNÆ^NOÇ OSWÆTIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆLENÆUM(B,s)E, 2018)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZKRITO PROBLEMU PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH DIZAJNERÆW DO ROZWITKU PROFESÆJNOÇ KAR(B'Ã(NRI(B, (NPROANALÆZOWANO DOSWÆD PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH DIZAJNERÆW W KRAÇNAH SWÆTU(B. (NwIKLADENO AWTORSXKU KONCEPCÆ@(B, (NMETODI^NÆ ZASADI(B, (NOBÀRUNTOWANO MODELX Æ METODI^NU SISTEMU PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH DIZAJNERÆW DO ROZWITKU PROFESÆJNOÇ KAR(B'Ã(NRI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 435-438s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E -- (NdIZAJNERIs; (NNOWATORSTWOs; (NPRAGMATIZMs; (NMETODOLOG)QÆ^NIJ PÆDHÆDs)E; (NMODELX P)QÆDGOTOWKIs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E