(NtEORETI^N)QÆ Æ METODI^NÆ OSNOWI OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWA (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NIJ POSÆBNIK (B: (NDLQ DLQ ZDOBUWA^ÆW DRUGOGO OSWÆTNXOGO RÆWNQ (B((NMAGÆSTR(B) /s)E - (NaLTUHOWA(B, (Na(B.s; (NaZARK)QÆNA(B, (Nm(B.s)E; (Nl)QÆSUNOWA(B, (Nl(B.s)E; (N~)QÃN(B, (Nn(B.s)E; (N~AUS(B, (Nd(B.s; (NpANXOK(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NhARK)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NsKOWORODIs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nhnpu )QÆMENÆ g(B. (Ns(B. (NsKOWORODI(B,s)E, 2022)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ WIW^ENNQ SU^ASNIH MISTECXKIH PRAKTIK(B, (NGRAFÆKI(B, (NVIWOPISU(B, (NMAL@NKU(B, (NNOWÆTNÆH MEDÆA(B-(NPRAKTIK(B, (NTEORÆÇ Æ ÆSTORÆÇ MISTECTWA(B. (Nu POSÆBNIKU MÆSTITXSQ ÆNFORMACÆQ ]ODO SAMOSTÆJNOÇ(B, (NPRAKTI^NOÇ J TWOR^OÇ DÆQLXNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NMAL@NOKs; (NSTANKOWIJ VIWOPISs; (NMISTECTWOZNAWSTWOs; (NKOMPOZIC)QÆQs)E; (NDEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNE MISTECTWOs; (NGRAF)QÆ^NE MISTECTWOs)E