(NmED)QÆATIZACÆQ MISTECTWA(B: (NKOMUNÆKACÆJNÆ ASPEKTI (B:s)E (NDISERTAC)QÆQ NA ZDOBUTTQ NAUKOWOGO STUPENQ KANDIDATA NAUK ÆZ SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆJ ZÆ SPECÆALXNOSTÆ (B27.00.01 "(NtEORÆQ TA ÆSTORÆQ SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆJ(B" /s)E - (NrIWL)QÆNA(B, (NwALENTINA mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NbUTIR)QÆNA(B, (Nm(B. (Nw(B.,s)E; (NdN)QÆPROWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ oLESQ gON^ARAs)E ((NdN)QÆPRO(B,s)E, 2021)
(NuZAGALXNENO NAUKOW)QÆ POGLQDI NA FENOMEN MEDÆATIZACÆÇ(B, (N]O ROZGLQDAÃTXSQ Æ QK MEGATREND SU^ASNOSTÆ Æ QK METATEORÆQ(B, (NKOTRA KORESPONDUÃTXSQ ÆZ SOCÆALXNOKOMUNÆKACÆJNO@ PARADIGMO@(B. (NmEDÆATIZACÆ@ MISTECTWA PODANO QK KOMPLEKSNIJ FENOMEN(B, (N]O ÆNTEGRUÃ TEHNOLOGÆ^NÆ (B"(NROZ[IRENNQ(B" (NMISTECXKIH PRODUKTÆW (B((NPROSTOROWE(B, (NRECEPTIWNE(B, (NAUDITORNE(B), (NPARTISIPATIWNÆSTX MISTECXKIH PRAKTIK TA MARKETINGOWÆ PÆDHODI DO HUDOVNXOÇ TWOR^OSTÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 157-175s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NmED)QÆA(B-(NMISTECTWOs)E; (NSU^ASNE MISTECTWOs; (NPERFOMANSIs; )QÆ(NNTEGRACÆQs)E