(NhUDOVN)QÆ PRAKTIKI PO^ATKU hhæ STOLÆTTQ(B: (NNOWACÆÇ(B, (NTENDENCÆÇ(B, (NPERSPEKTIWI (B:s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX NAUKOWO(B-(NTWOR^OGO TOWARISTWA STUDENTÆW TA MOLODIH NAUKOWCÆW(B.s)E (NwIP(B. 1 /s - (NkI)QÇWSXKA DERVAWNA AKADEMÆQ DEKORATIWNO(B-(NPRIKLADNOGO MISTECTWA TA DIZAJNU ÆMENÆ mIHAJLA bOJ^UKAs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2019)
(Nu ZB)QÆRNIKU NAUKOWIH PRACX PREDSTAWLENO PUBLÆKACÆÇ(B, (N]O WÆDOBRAVA@TX REZULXTATI NAUKOWIH DOSLÆDVENX Z PROBLEM MISTECXKOÇ OSWÆTI(B, (NMISTECTWOZNAWSTWA(B, (NDIZAJNU(B, (NETNODIZAJNU(B, (NKULXTUROLOGÆÇ(B. (NwIOKREMLENO ÆNNOWACÆJNIJ ZMÆST(B, (NNAPRQMI(B, Æ(NSTORÆ@ ROZWITKU(B.s)E
(NvITOMIR (B312; (NnEDA[K)QÆWSXKA o(B. (NsISTEMA MODULXNIH ELEMENTÆW DLQ PÆDSILENNQ WOGNEWIH TO^OK TA FORTIFÆKACÆJNIH SPORUD (B317; (NkOSTIRENKO m(B. (NoSOBLIWOSTÆ DIZAJNU TRANSFORMOWANOGO MEDI^NOGO KOMPLEKSU (B319; (NtREGUB ã(B. (NwISTAWKOWIJ DRAJW(B-(NCENTR ROBOTOTEHNÆKI (B324; (NsTECENKO o(B. (NsWÆDOMA MODA PO(B-(NUKRAÇNSXKI (B330;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NmISTECTWOZNAWSTWOs -- (NdIZAJNs -- (NeTNODIZAJNs