(NpRAWO )QÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B: (NDLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NdVUNX(B, (Nw(B'(NQ^ESLAW wASILXOWI^(B,s; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpERSONAL(B,s, 2017)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ ZMÆST PRAWA ÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆ(B, (NZOKREMA JOGO ZAGALXNÆ ZASADI Æ POLOVENNQ(B, (NMÆVNARODNU TA DERVAWNU SISTEMI PRAWOWOÇ OHORONI ÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆ(B, (NOKREMIH OB(B'Ã(NKTÆW PRAWA ÆNTELEKTUALXNOÇ WLASNOSTÆ(B, (NPITANNQ NEDOBROSOWÆSNOÇ KONKURENCÆÇ(B. (NkOVNA Z LEKCÆJ MÆSTITX NAW^ALXNIJ MATERÆAL Æ DVERELA Z TEMI(B, (N]O WKL@^A@TX NORMATIWNO(B-(NPRAWOWÆ DOKUMENTI(B, (NSUDOWU PRAKTIKU(B, (NPERELÆK NAUKOWOÇ(B, (NDOWÆDKOWOÇ Æ NAW^ALXNOÇ LÆTERATURI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOs -- )Qæ(NNTELEKTUALXNA WLASNÆSTXs)E; (NDUAL)QÆZMs)E; (NSUB(B')QÃ(NKTIWNÆ PRAWAs)E; (NMAJNOW)QÆ PRAWAs)E; (NAWTORSXKE PRAWOs; (NS)QÆMÆVNÆ PRAWAs)E; (NTORGOWELXNA MARKAs; (NKOMERC)QÆJNE NAJMENUWANNQs)E; (NGEOGRAF)QÆ^NE ZAZNA^ENNQs)E; (NPROMISLOW)QÆ ZRAZKIs)E; (NWINAHODIs; (NKORISN)QÆ MODELÆs)E; (NNAUKOWE W)QÆDKRITTQs)E; (NKONKURENC)QÆQs)E