(NmENEDVMENT STARTAP PROEKT)QÆW (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK(B: (NDLQ STUDENTÆW TEHNÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ DRUGOGO (B((NMAGÆSTERSXKOGO(B) (NRÆWNQ WI]OÇ OSWÆTI (B/s)E - (NgAWRI[(B, (No(B. (Na(B.s; (NdERGA^OWA(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NkRAW^ENKO(B, (Nm(B. (No(B.s; (NsITNIK(B, (Nn(B. )Qæ.s)E; (NvIGALKEWI^(B, (Nv(B. (Nm(B.s; (NbOQRINOWA(B, (Nk(B. (No(B.s; (NgUK(B, (No(B. (Nw(B.s; (NmOHONXKO(B, (Ng(B. (Na(B.s; (NdERGA^OW(B, )Qã. (Nw(B.s)E; (NkOP)QÆ[INSXKA(B, (Nk(B. (No(B.s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ TEHNÆ^NIJ UNÆWERSITET uKRAÇNIs)E (NkI)QÇWSXKIJ POLÆTEHNÆ^NIJ ÆNSTITUT ÆMENÆ æGORQ sÆKORSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpOL)QÆTEHNÆKA(B (Nkpæ ÆM(B. æ(NGORQ sÆKORSXKOGO(B,s)E, 2019)
(Np)QÆDRU^NIK MAÃ NA METÆ DOPOMOGTI STUDENTAM OWOLODÆTI SISTEMO@ ZNANX Z UPRAWLÆNNQ STARTAP PROÃKTAMI NA WSÆH ETAPAH ÇH VITTÃWOGO CIKLU (B- (NWÆD WINIKNENNQ ÆNNOWACÆJNOÇ ÆDEÇ DO STWORENNQ USPÆ[NOGO BÆZNESU(B. (Nu PÆDRU^NIKU ROZGLQNUTÆ SU^ASNÆ TEORETI^NÆ PÆDHODI DO MENEDVMENTU STARTAPÆW(B, (NWISWÆTLENIJ SWÆTOWIJ TA WÆT^IZNQNIJ DOSWÆD ROZROBLENNQ STARTAP PROÃKTÆW(B. (NzASWOÇW[I NAW^ALXNÆ ROZDÆLI PÆDRU^NIKA(B, (NSTUDENTI ZMOVUTX WIZNA^ITI DOCÆLXNÆSTX REALÆZACÆÇ TOGO ^I ÆN[OGO STARTAP PROÃKTU(B, (NZWAVITI JOGO PEREWAGI TA NEDOLÆKI(B, (NPOBUDUWATI VITTÃZDATNU BÆZNES(B-(NMODELX(B, (NWIZNA^ITI [LQHI MARKETINGOWOGO PROSUWANNQ(B, (NOCÆNITI ÆNWESTICÆJNU PRIWABLIWÆSTX TA EFEKTIWNÆSTX STARTAPU U ZADANIH UMOWAH(B, (NOBRATI [LQHI ÆNWESTUWANNQ PROÃKTU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 317-337s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuPRAWL)QÆNNQs)E -- (NoRGAN)QÆZACÆJNIJ MENEDVMENTs)E; (NP)QÆDPRIÃMNICXKA DÆQLXNÆSTXs)E; (NB)QÆZNES(B-(NMODEL@WANNQs)E; (NB)QÆZNES(B-(NPLANUWANNQs)E; (N@RIDI^NO(B-(NPRAWOW)QÆ ZASADIs)E; )QÆ(NNWESTICÆJNE ZABEZPE^ENNQs)E; (NEKOSISTEMAs