(NtIPOGRAF)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbEREVNA(B, (NoLENA bORIS)QÆWNA(B,s)E; (NaNDR@]ENKO(B, (NtETQNA `R)QÆÇWNAs)E; (NhARK)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ EKONOMÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ sEMENA kUZNECQs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nhneu )QÆM(B. (Ns(B. (NkUZNECQ(B,s)E, 2021)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO PRIZNA^ENNQ TA SFERI WIKORISTANNQ TIPOGRAFÆKI(B, Æ(NSTORI^NIJ ROZWITOK TIPOGRAFÆKI U SWÆTÆ J OSOBLIWOSTÆ ROZWITKU KIRILI^NOÇ PISEMNOSTÆ(B, (NPARAMETRI TA KLASIFÆKACÆ@ [RIFTÆW(B, (NOSNOWI WIKORISTANNQ [RIFTÆW U DRUKOWANIH TA ELEKTRONNIH WIDANNQH(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 119-122s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆGRAFÆQs)E -- (NwIDAWNI^A SPRAWAs -- (N{RIFTs; (NGRAF)QÆ^NIJ DIZAJNs)E; (NTIPOMETR)QÆQs)E; (N[RIFTs