(NtEHNOLOG)QÆÇ POLÆGRAFÆ^NOGO WIROBNICTWA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpU[KAR(B, (NoLEKSANDR )QæWANOWI^(B,s)E; (NgRABOWSXKIJ(B, )Qã(NWGEN mIKOLAJOWI^s)E; (NoLENI^(B, (NmIROSLAWA mIKOLA)QÇWNAs)E; (NhARK)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ EKONOMÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ sEMENA kUZNECQs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nhneu )QÆM(B. (Ns(B. (NkUZNECQ(B,s)E, 2019)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZKRITO TEMI NAW^ALXNOÇ DISCIPLÆNI(B, (NMETA WIKLADANNQ QKOÇ (B- (NNAW^ITI STUDENTÆW KOMPLEKSNO ROZUMÆTI TEHNOLOGÆÇ POLÆGRAFÆ^NOGO WIROBNICTWA W ÇH WZAÃMOZW(B'(NQZKU Z WIDAMI TA FORMATAMI POLÆGRAFÆ^NIH WIDANX(B, (NTEHNOLOGÆQMI WIGOTOWLENNQ DRUKARSXKIH FORM TA DRUKUWANNQ POLÆGRAFÆ^NOÇ PRODUKCÆÇ(B, (NA TAKOV PÆSLQDRUKARSXKIM OBROBLENNQM WIDANX(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 190-191s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆGRAFÆQs)E -- (NwIDAWNI^A SPRAWAs; (NPOL)QÆGRAFÆ^NIJ [RIFTs)E; (NELEMENTI KNIGIs; (NSPUSKs; (NDRUKARSXK)QÆ PROCESIs)E; (NPAL)QÆTURNÆ PROCESIs)E; (NPOL)QÆGRAFÆ^NÆ MATERÆALIs)E; (NBRO[UROWALXNO(B-(NPAL)QÆTURNÆ PROCESIs)E; (NOZDOBL@WALXN)QÆ PROCESIs)E