(NaRT(B-(NPEDAGOG)QÆKA Æ ART(B-(NTERAPÆQ W SOCÆALXNÆJ REABÆLÆTACÆÇ DÆTEJ (B/s)E - (NhIVNA(B, (NoLXGA(B,s; (NsAKAL@K(B, (NoLENAs; (NkUCIN(B, (NeR)QÆKAs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆVNARODNA AKADEMÆQ OSWÆTI Æ NAUKIs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWAs)E; (NmUKA^)QÆWSXKIJ DERVAWNIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nknt(B,s, 2023)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK WISWÆTL@Ã PROBLEMI OSWÆTNXO(B-(NOZDOROW^OÇ ROBOTI Z DO[KÆLXNIKAMI TA MOLOD[IMI [KOLQRAMI ZADLQ GARMONÆZACÆÇ EMOCÆJNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOGO STANU DÆTEJ Æ AKTIWÆZACÆÇ ÇHNXOGO HUDOVNXO(B-(NTWOR^OGO ROZWITKU W UMOWAH MODERNÆZACÆÇ SISTEMI OSWÆTI uKRAÇNI TA ÆNTEGRACÆÇ U SWÆTOWIJ OSWÆTNÆJ PROSTÆR(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQs)E -- (NmETODIs -- (Nd)QÆTI DO[KÆLXNOGO WÆKUs)E; (NaRT(B-(NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NaRT(B-(NTERAP)QÆQs)E