(Nr)QÆZNOKOLXOROWE DITINSTWO(B: Æ(NGROTERAPÆQ(B, (NKAZKOTERAPÆQ(B, Æ(NZOTERAPÆQ(B, (NMUZIKOTERAPÆQ(B. (NpRAKTI^NA PSIHOLOGÆQ (B/s)E - (NmAKSIMENKO(B, (Nd(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2024)
(Nu C)QÆJ KNIZÆ ZAPROPONOWANA SISTEMA KOREKCÆJNO(B-(NROZWIWA@^IH ZANQTX(B, (N]O SPRQMOWANÆ NA ROZWITOK GARMONÆJNOÇ OSOBISTOSTÆ DITINI(B. (NwONA DOPOWN@Ã ZAGALXNOOSWÆTN@ PROGRAMU DO[KÆLXNIH USTANOW Æ DOZWOLQÃ DOLU^ITI ÇÇ W PLAN ROBOTI WIHOWATELQ(B, (NMUZI^NOGO KERÆWNIKA(B, Æ(NNSTRUKTORA Z FÆZI^NOÇ KULXTURI(B, (NPSIHOLOGA(B...s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NkOREKC)QÆJNO(B-(NROZWIWA@^Æ ZANQTTQs)E -- (NdO[K)QÆLXNÆ ZAKLADIs)E; (Nd)QÆTI DO[KÆLXNOGO WÆKUs)E -- (NrOZUMOWIJ TA )QÆNTELEKTUALDXNIJ ROZWITOKs)E; (NKAZKOTERAP)QÆQs)E; )QÆ(NGROTERAPÆQs)E; )QÆ(NZOTERAPÆQs)E; (NMUZI^NA TERAP)QÆQs)E