(NtEOR)QÆÇ TA KONCEPCÆÇ DIZAJNU (B/s)E - (NoL)QÆJNIK(B, (No(B. (Np(B.,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ AWÆACÆJNIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nold)Qæ PL@S(B,s)E, 2024)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO OSNOWNÆ TEORETI^NÆ KONCEPCÆÇ DIZAJNU hh ST(B. (NTA NADANO KOROTKU ÆSTORÆ@ FORMUWANNQ STILÆW(B. (NdLQ OWOLODÆNNQ NAWI^KAMI KONCEPTUALXNOGO PROÃKTUWANNQ Æ OZNAJOMLENNQ ÆZ STILEM KOVNOGO DIZAJNERA STUDENTAM ZAPROPONOWANO ROZROBLENNQ STILÆZACÆJ Æ PROÃKTNIH ZAWDANX(B, (NRÆZNIH ZA SKLADNÆST@ Æ PRIZNA^ENNQM(B. (NpOSÆBNIK ÆL@STROWANO WELIKO@ KÆLXKÆST@ NAO^NIH PRIKLADÆW(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdIZAJNs; (NKONCEPC)QÆÇ DIZAJNUs)E; (NMODERNs; (NAR(B-(NNUWOs; (NDEKORATIWN)QÆ NAPRMIs)E; (NUKRA)QÇNSXKIJ ARHÆTEKTURNIJ MODERNs)E; (NORGAN)QÆ^NA ARHÆTEKTURAs)E; (NNAC)QÆONALXNÆ STILÆ ARHÆTEKTURIs)E; (NAR(B-(NDEKOs; (NANTI(B-(NDIZAJNs; )QÆ(NNTERNACÆONALÆZMs)E