(NoSNOWI P)QÆDPRIÃMNICTWA(B: (NTEORÆQ Æ PRIKTIKUM (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NwORONKOWA(B, (Nw(B. (Ng(B.s; (NbEL)QÆ^ENKO(B, (Na(B. (Ng(B.s)E; (NvELQB)QÆN(B, (Nw(B. (No(B.s)E; (NaVAVA(B, (Nm(B. (Na(B.s; (NkIRI^ENKO(B, )Qæ. æ.s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NmAGNOL)QÆQ (B2006,s)E, 2025)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU DAÃTXSQ ANALÆZ PROBLEM PÆDPRIÃMNICTWA(B, (N]O MA@TX MÆSCE W UMOWAH NEWIZNA^ENOGO PÆDPRIÃMNICXKOGO SEREDOWI]A(B. (NoSNOWNU UWAGU PRIDÆLENO ROZKRITT@ TEM REGUL@WANNQ MALOGO PÆDPRIÃMNICTWA(B, (NOSOBLIWOSTEJ GOSPODARSXKIH TOWARISTW U KONTEKSTÆ NOWOGO ^INNOGO ZAKONODAWSTWA(B, (NUMOW STWORENNQ SUB(B'Ã(NKTÆW PÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NFÆNANSUWANNQ TA ÆNFRASTRUKTURI PÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆ(B, (NSISTEMI OPODATKUWANNQ(B, (NMENEDVMENTU Æ MARKETINGU PÆDPRIÃMNICTWA(B, (NPÆDPRIÃMNICTWA U ZOWNÆ[NXOEKONOMÆ^NÆJ DÆQLXNOSTÆ(B, (NROZWITKU MALOGO PÆDPRIÃMNICTWA TA JOGO PÆDTRIMKI(B. (Nw NAW^ALXNOMU POSÆBNIKU PREDSTAWLENIJ PRAKTIKUM(B, (NNAPRAWLENIJ NA WIKORISTANNQ RÆZNOMANÆTNIH NAW^ALXNIH ZASOBÆW DLQ AKTIWÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU J MOTIWACÆÇ STUDENTÆW DO NAW^ANNQ (B- (NTESTI(B, (NZAWDANNQ(B, (NROZW(B'(NQZANNQ ÆNWESTICÆJNIH SITUACÆJNIH ZADA^(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ DO WIKONANNQ KURSOWOGO PROEKTU (B((NROBOTI(B), (N]O SPRIQTIME ZDATNOSTÆ STUDENTÆW DO SAMOWDOSKONALENNQ Æ SAMONAW^ANNQ(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NDLQ PÆDPRIÃMCÆW(B, (NBÆZNESMENÆW(B, (NFAHÆWCÆW(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PITANNQMI PÆDPRIÃMNICTWA(B, (NMALOGO TA SEREDNXOGO BÆZNESU(B, (NUPRAWLÆNNQ PÆDPRIÃMNICTWOM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Np)QÆDPRIÃSNICTWOs)E; (NP)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NDERVAWNE REGUL@WANNQs; (NSUB(B')QÃ(NKTI PÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NF)QÆNANSUWANNQs)E; )QÆ(NNFRASTRUKTURA PÆDPRIÃMNICTWAs)E; (NSISTEMI OPODATKUWANNQ P)QÆDPRIÃMNICXKOÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NMALE P)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NROZWITOKs; )QÆ(NNNOWACÆJNE PÆDPRIÃMNICTWOs)E