(NpOL)QÆTOLOGÆQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NbABK)QÆNA(B, (NoLXGA wOLODIMIRÆWNA(B,s)E; (NgORBATENKO(B, (NwOLODIMIR pAWLOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEM)QÆQ(B,s)E, 2001)
)Qæ(NSTORI^NÆ ZAKONOMÆRNOSTÆ POLÆTI^NOGO ROZWITKU SUSPÆLXSTWA(B, (NSPÆWWÆDNO[ENNQ POLÆTI^NIH TEHNOLOGÆJ Z ETIKO@ TA MORALL@ ZGÆDNO DEMOKRATI^NIH PÆDHODÆW DO WISWÆTLENNQ ZAGALXNOCIWÆLÆZACÆJNIH TA WÆT^IZNQNIH PROCESÆW(B.s)E
(Nl(B-(NRA S(B. 510; (NdOD(B.: (NS(B. 511-526s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTOLOGÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ POLÆTOLOGÆÇs)E; (NISTORIQ POLITOLOGIIs; (NGROMADQNSXKE SUSP)QÆLXSTWOs)E; (NGRAVDANSKOE OB]ESTWOs; (NPRAWA L@DINIs; (NPRAWA ^ELOWEKAs; (NWIBOR^A SISTEMAs; (NWYBORNAQ SISTEMAs; (NDEMOKRATIQs; (NDEMOKRAT)QÆQs)E; (NM)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E; (NMEVDUNARODNYE OTNO[ENIQs; (NSOCIALIZACIQs; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NETNONAC)QÆONALXNA POLÆTIKAs)E; (N\TNONACIONALXNAQ POLITIKAs; (NPOLITI^ESKAQ WLASTXs; (NPOL)QÆTI^NA WLADAs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E; (NPOLITI^ESKIE PARTIIs; (NPOL)QÆTI^NA ELÆTAs)E; (NPOLITI^ESKAQ \LITAs; (NPOL)QÆTI^NA KULXTURAs)E; (NPOLITI^ESKAQ KULXTURAs; (NPOL)QÆTI^NÆ REVIMIs)E; (NPOLITI^ESKIE REVIMYs; (NPOLITI^ESKOE LIDERSTWOs; (NPOL)QÆTI^NE LÆDERSTWOs)E; (NPOL)QÆTI^NA ETIKAs)E; (NPOLITI^ESKAQ \TIKAs; (NLEG)QÆTIMNÆSTXs)E