(N|DIT pIAF (B/s - (Nd@KLO(B, (NpXER(B,s; (NmARTEN(B, (NvORVs; (NsPIRIDONOW(B, (Na(B.,s; (NlIWANOWA(B, (Nm(B.,s ((NsMOLENSK (B:s (NrUSI^(B,s, 1998)
(NkNIGA PRO VITT)QÃWIJ TA TWOR^IJ [LQH eDÆT pÆAF (B((NSPRAWVNÃ ÆM(B'(NQ eDÆT(B-(NdVOWANNA àASXJON(B), (NFRANCUZXKOÇ SPÆWA^KI J AKTORKI(B. (NwWAVAÃTXSQ NAJKRA]O@ SPÆWA^KO@ fRANCÆÇ TA ODNÆÃ@ NAJWÆDOMÆ[IH ESTRADNIH SPÆWA^OK SWÆTU(B. (NmUZIKA eDÆT pÆAF ^ASTO BULA AWTOBÆOGRAFÆ^NO@(B, (NU VANRÆ REALÆSTI^NA PÆSNQ TA SENTIMENTALXNA L@BOWNA PÆSNQ PRO KOHANNQ(B, (NWTRATU TA SMUTOK(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NsP)QÆWAKIs)E -- (NfRANC)QÆQs)E