(Nm)QÆKROEKONOMÆKA(B: (NoSNOWI TEORÆÇ Æ PRAKTIKUM (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkUL)QÆ[OW(B, (Nw(B. (Nw(B.,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NmAGNOL)QÆQ (B2006,s)E, 2025)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO OSNOWNÆ PROBLEMI MÆKROEKONOMÆ^NOGO ANALÆZU(B. (NpOSÆBNIK NOSITX SISTEMNIJ HARAKTER Æ SKLADENIJ ZA NORMATIWNO@ PROGRAMO@ KURSU (B"(NmÆKROEKONOMÆKA(B", (N]O WIKLADAÃTXSQ STUDENTAM EKONOMÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ(B. (NkOVNA TEMA POSÆBNIKA MÆSTITX TERMÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK(B, (NTESTI(B, (NPROBLEMNÆ SITUACÆÇ TA PRAKTI^NÆ ZADA^Æ(B. (NcE DOZWOLQÃ STUDENTAM KRA]E ZASWOÇTI NAW^ALXNIJ MATERÆAL ^I NAWÆTX SAMOSTÆJNO OPANUWATI NIM(B. (NrOZRAHOWANIJ NA STUDENTÆW EKONOMÆ^NIH WUZÆW Æ FAKULXTETÆW(B. (NmOVE BUTI KORISNIM WIKLADA^AM(B, (NASPÆRANTAM(B, (NNAUKOWCQM(B, (NFAHÆWCQM(B, (N]O PRI^ETNÆ DO PROBLEM MÆKROEKONOMÆ^NOGO ANALÆZU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆKROEKONOMÆKAs)E -- (NtEOR)QÆQ Æ PRAKTIKAs)E; (NPOPITs; (NPROPOZIC)QÆQs)E; (NRINKOWA R)QÆWNOWAGAs)E; (NWIROBNICTWOs; (NWITRATIs; (NRINKOWIJ POPITs; )QÆ(NNDIWÆDUALXNIJ POPITs)E; (NRINKOWA WLADAs; (NOL)QÆGOPOLÆQs)E; (NFAKTORI WIROBNICTWAs