(NtERM)QÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK MÆVNARODNOGO GUMANÆTARNOGO PRAWA (B/s)E - (NwOLUJKO(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NpOLUN)QÆNA(B, (Nl(B. (Nw(B.s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO WNUTRÆ[NÆH SPRAW uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ ÆNSTITUT nACÆONALXNOÇ GWARDÆÇ uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nk)Qæ ngu(B,s)E, 2024)
(NtERM)QÆNOLOGÆ^NIJ SLOWNIK PÆDGOTOWLENO [LQHOM UZAGALXNENNQ TA SISTEMATIZACÆÇ TERMÆNÆW TA PONQTX(B, (NQKÆ WIKORISTOWU@TXSQ PRI DÆÇ TA ZASTOSUWANNÆ NORM MÆVNARODNOGO GUMANÆTARNOGO PRAWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNE GUMANÆTARNE PRAWOs)E