(NpORTRET dOR)QÆANA àREQ (B=s)E The Picture of Dorian Gray - (NwAJLD(B, (NoSKAR(B,s; (NmAR^ENKO(B, (NtETQNA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E BookChef, 2025)
(S0(NpORTRET dOR)QÆANA àREQ(S1 (B- (NCE WI[UKANA ÆSTORÆQ WRODLIWOGO MAÃTNOGO ODWÆ^NOGO PARUBKA(B, (NQKIJ KOHAWSQ W ROZKO[AH Æ KRASÆ(B, (NSPOWÆDU@^I FÆLOSOFÆ@ GEDONÆZMU J VIWU^I WIKL@^NO ZARADI NASOLOD(B. (NoDNAK DU[EWNA RANA Æ VITTÃWA DRAMA NE OMINULI CXOGO SAMOWPEWNENOGO KRASENQ(B. (NtOV TÆKATI WÆD DU[EWNIH MUK Æ STRAVDANX WÆN MUSIW U ZAMÆSXKÆ MAÃTKI Z PI[NIMI NAÇDKAMI(B, (NOPÆUMNÆ PRITONI NA OKOLICQH MÆSTA(B, (NSUMNÆWNÆ KWARTALI Z WULI^NIMI DÆWICQMI J GAQTI VITTQ W KOMPANÆÇ SAMOZAKOHANIH DENDÆ(B, (NQKÆ NAMAGALISQ W USXOMU NASLÆDUWATI SWOGO KUMIRA (B- (NdORÆANA(B. (NrOMAN Ã ODNIM ÆZ ZASADNI^IH WZÆRCÆW DEKADANSXKOÇ PROZI (Bfin de siecle (NPORQD ÆZ TEKSTAMI (S0(NnAWPAKI(S1 (NvORÆSA(B-(NkARLA g@ÇSMANSA(B, (S0(NnASOLODA(S1 (NgABRÆELE D(B'(NaNNUNCÆO(B, (S0(NsTRAVDANNQ KNQZQ {TERNENGOHA(S1 (NlADISLAWA kLÆMA(B. (NtEKST PODANO ZA MA[INOPISOM (B1891 (NROKU ÆZ OZNA^ENNQM MÆSCX Æ ROZDÆLÆW(B, (NQKÆ AWTOR DODAW DO OSTATO^NOÇ REDAKCÆÇ TEKSTU(B, (NA TAKOV NAWEDENNQM TIH FRAGMENTÆW(B, (NQKÆ WÆN WIDALIW ABO V ZAMÆNIW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- )Qæ(NRLANDSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpEREKLADI UKRA)QÇNSXKO@s)E -- (NrOMANIs