(NsTANC)QÆQ NA GORIZONTÆ (B=s)E Station am Horizont - (NrEMARK(B, (NeR)QÆH mARÆQ(B,s)E; (NdASKAL(B, )Qã(NLENA(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nksd(B,s, 2024)
(Nu MINULOMU AWTOGON]IK(B, (NNIN)QÆ WETERAN pER[OÇ SWÆTOWOÇ WÆJNI(B, (NkAJ(B, (NNAMAGA@^ISX WÆDNAJTI SEBE W POWOÃNNOMU VITTÆ(B, (NWIRU[AÃ W MANDRI sTARIM sWÆTOM(B. (NpÆD ^AS PODOROVEJ WÆN ZUSTRÆ^AÃ DAWNXOGO PRIQTELQ(B, (NQKIJ ZAPRO[UÃ DOLU^ITISX DO RIZIKOWANIH AWTOGONOK(B. (NcQ PROPOZICÆQ WÆDKRIWAÃ kA@ [LQHI DO NOWIH ZNAJOMSTW(B, (NQKÆ MOVUTX ZÆGRATI DOLENOSNU ROLX U MAJBUTNXOMU(B. (NpROTE ^I POTRÆBNO WONO JOMU(B, (NKOLI WSE(B, (NPRO ]O DUMAÃ ^OLOWÆK OSTANNÆM ^ASOM(B, - (NCE ZALÆZNI^NA STANCÆQ U RÆDNOMU SELÆ(B?..s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (Nn)QÆMECXKA LÆTERATURAs)E -- (NpEREKLADI UKRA)QÇNSXKO@s)E -- (NrOMANIs