(Nw ODNU R)QÆ^KU DWÆ^Æ(B. (NmÆZOGÆNÆQ QK ZBROQ rOSÆÇ (B:s)E (NPER(B. (NZ F)QÆNSXKOÇ (B/s)E - (NoKSANEN(B, (NsOF)QÆ(B,s)E; (NmALEWI^(B, )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkOMORA(B,s, 2024)
(S0(Nw ODNU R)QÆ^KU DWÆ^Æ(S1 (B- (NNOWIJ ESEJ FÆNSXKOÇ PISXMENNICÆ sOFÆ oKSANEN(B, (NU QKOMU WONA DOSLÆDVUÃ MÆZOGÆNÆ@ QK DERVAWNU POLÆTIKU rOSÆÇ(B. (NcE ÆSTORÆQ PRO WÆJNU Æ VÆNOK(B, (NPRO TE(B, (NQK rOSÆQ ZMU[UÃ VÆNOK MOW^ATI(B, (NWIKORISTOWU@^I ZÀWALTUWANNQ QK ZBRO@(B. (NpRO BAJDUVÆSTX Æ MOW^ANNQ(B, (NQKÆ PRODOWVU@TX TRADICÆ@ BEZKARNOSTÆ rOSÆÇ(B. (NpRO TE(B, (N^OMU WAVLIWO GOWORITI PRO WOÃNNÆ ZLO^INI(B. (Nu SWOÇH ZAGARBNICXKIH WÆJNAH rOSÆQ ZAWVDI WIKORISTOWUWALA ODNÆ J TÆ SAMÆ METODI(B: (NDEPORTACÆQ(B, (NRUSIFÆKACÆQ(B, (NPROPAGANDA(B, (NTEROR CIWÆLXNOGO NASELENNQ(B, (NZNI]ENNQ KULXTURI(B. (NrOSÆQ NÆKOLI NE PROSILA WIBA^ENNQ Æ NE BULA POKARANA ZA SWOÇ ZLO^INI(B. (NgERAKLÆT POMILQWSQ(B: (NW ODNU RÆ^KU MOVNA WWÆJTI DWÆ^Æ(B. æ (NLI[E ZASUDVENNQ ZLA SPROMOVNE JOGO ZUPINITI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (Nf)QÆNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NeSEs; (Nm)QÆZOGÆNÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NIJ TISKs)E