(NsLOWO PRO BUDINOK (B"(NsLOWO(B" /s - (NkUL)QÆ[(B, (NwOLODIMIR(B,s)E; (NaGE)QÃWA(B, (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nw)QÆHOLA(B,s)E, 2025)
(NhWILXOWIJ P)QÆZNO WNO^Æ L@BIW KATATISQ NA KOWZANCÆ(B, (NA TODÆ J[OW PISATI(B. (NjOGANSEN(B, (NGALASLIWIJ Æ VITTÃRADÆSNIJ(B, (NMAW DWOH WELIKIH SOBAC@R TA OBOVN@WAW POL@WANNQ(B. (NpÆDMOGILXNIJ(B, (NTIHIJ Æ SKROMNIJ(B, (NMAW WELOSIPED (S0(NuKRAÇNA(S1(B, (NNA QKOMU DAWAW POKATATISX(B, (NALE ZAWVDI NAGADUWAW(B, (NABI JOGO POWERNULI J NE ZLAMALI(B. (NcE SPOGADI wOLODIMIRA kULÆ[A(B, (NSINA PISXMENNIKA Æ DRAMATURGA mIKOLI kULÆ[A(B. (NnA STORÆNKAH CÆÃÇ KNIVKI MOVNA POGLQNUTI NA PRIWATNE VITTQ ODNOGO Z NAJTALANOWITÆ[IH POKOLÆNX UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI (B- (NME[KANCÆW HARKÆWSXKOGO BUDINKU (S0(NsLOWO(S1 (B- (NNA PO^ATKU (B30-(NH ROKÆW MINULOGO STOLÆTTQ W TOJ PERÆOD(B, (NKOLI HMARI TOTALÆTARNOGO TERORU LI[E PO^INALI ZGU]UWATISX(B. (NkNIVKU PROÆL@STROWANO ZOBRAVENNQMI(B, (NNADANIMI hARKÆWSXKIM LÆTERATURNIM MUZEÃM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NmEMUARIs