The Best. (NvIWOPIS (B:s (NALXBOM (B/s - (N{ER[EWSXKIJ(B, (NwLADISLAW lEON)QÆDOWI^(B,s)E; (NhLEBCEWI^(B, (NwALER)QÆJ(B,s)E; (NaNDR)QÆÇW(B, (NmIHAJLO(B,s)E; (NpALAMAR^UK(B, )Qæ(NGOR(B,s)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2006)
(NvIWOPIS wLADISLAWA {ER[EWSXKOGO(B, (NUKRA)QÇNSXKOGO HUDOVNIKA(B, (NMAÃ POSTÆJNIJ USPÆH(B. (NwÆN CÆKAWITX NASI^ENIJ ART(B-(NRINOK(B. (Nl@DINA DLQ NXOGO (B- (NCE DOMA[NÆJ KOSMOS(B, (NSKROMNIJ SAMOWÆDDANIJ ZAHISNIK KRIHÆTNOGO RODINNOGO WOGNI]A(B. (NhUDOVNIK PEREDAÃ GLQDA^EWÆ TEPLÆ Æ PRIRODNÆ PO^UTTQ(B. (NwÆN PRIJ[OW U VIWOPIS(B, (N]OB QKOMOGA QSKRAWÆ[E ROZMAL@WATI MASOWIJ SMAK(B. (NmITECX NASTÆLXKI UWAVNIJ DO POBUTOWIH DETALEJ(B, (N]O ZOBRAVENÆ NIM PODÆÇ NEMOVLIWO ZABUTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NoBRAZOTWOR^E MISTECTWOs