"(NsW)QÆTE TIHIJ(B, (NKRA@ MILIJ(B, (NMOQ uKRAÇNO(B...". (N{EW^ENKÆANA mIKOLI sTRATÆLATA (B:s)E (NHUDOVN)QÆJ ALXBOM (B/s)E - (NsTRAT)QÆLAT(B, (NmIKOLA æWANOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NdUH )QÆ LÆTERA(B,s)E, 2014)
(NaLXBOM PRISWQ^ENIJ (B200-(NR)QÆ^^@ Z DNQ NARODVENNQ tARASA {EW^ENKA(B. (NpRODOWVU@^I SPRAWU WELIKOGO MAJSTRA(B, (NMITECX STWORIW GRAW@RI ZA JOGO MAL@NKAMI(B, (NZDÆJSNIW[I TIM SAMIM ZADUM(B, (NQKIJ {EW^ENKO(B-(NHUDOVNIK NE WSTIG WTÆLITI W VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NsTANKOWIJ VIWOPISs -- (NgRAW@RAs; (NREM)QÆNÆSCENSÆÇs)E; (N{EW^ENK)QÆWSXKÆ MÆSCQs)E; (NPAM(B'(NQTNIKIs; (NEKSL)QÆBRISIs)E