(Nq SERED L@DEJ(B. (NsOC)QÆALXNO(B-(NKOMUNÆKATIWNÆ TRENÆNGI (B/s)E - (NkOLOD)QÆJ^UK(B, (NtETQNA pAWLÆWNA(B,s)E; (NdRINA(B, )Qæ(NRINA gRIGORÆWNAs)E; (N{APOWAL(B, (NtETQNA aNATOL)QÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NrEDAKC)QÆQ ZAGALXNOPEDAGOGÆ^NIH GAZET(B,s)E, 2014)
(NcQ KNIVKA PREZENTU)QÃ AWTORSXKÆ TRENÆNGOWÆ ZANQTTQ(B, (NSPRQMOWANÆ NA SOCÆALXNO(B-(NKOMUNÆKATIWNIJ ROZWITOK OSOBISTOSTÆ PÆDLÆTKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NP)QÆDLÆTKIs)E; (NSP)QÆLKUWANNQs)E; (NKONFL)QÆKTs)E; (NKOLEKTIWs