(NdOSL)QÆDVENNQ BÆOLOGÆ^NOGO WÆKU STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW U WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADAH (B/s)E - (NkOS)QÆK(B, (Nn(B. (Nl(B.,s)E; (NkOS)QÆK(B, (Nm(B. (Ns(B.s)E; )Qæ(NSKRA(B, (Nu(B. (Nw(B.s)E (2018)
(Nu STATT)QÆ NAWEDENO REZULXTATI DOSLÆDVENNQ STUDENTÆW (BIII-IV (NKURSÆW WI]OGO NAW^ALXNOGO ZAKLADU(B, (N]O NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (S0(NfÆZI^NE WIHOWANNQ(S1(B. (NwIZNA^ENO BÆOLOGÆ^NIJ WÆK ZA METODIKO@ w(B.(Np(B. (NwOJTENKA(B. (NwSTANOWLENO(B, (N]O ZNA^NA KÆLXKÆSTX (B(68,6 %) (NSTUDENTÆW MAÃ BÆOLOGÆ^NIJ WÆK(B, (NQKIJ DUVE WÆDRÆZNQÃTXSQ (B((NWIPEREDVAÃ NA (B9-15 (NROKÆW(B) (NWÆD KALENDARNOGO(B, (N]O WKAZUWALO NA ZNA^NE PRISKORENE STARÆNNQ OBSTEVENIHs)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NSTUDENTIs; (NF)QÆZI^NE WIHOWANNQs)E; (NZDOROW(B'(NQs; (NPROFES)QÆJNO ZNA^U]Æ QKOSTs)E; (NB)QÆOLOGÆ^NIJ WÆKs)E