(NsINTAKSIS SU^ASNO)QÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nw)QÆNTONÆW(B, (NmIHAJLO(B,s)E; (Nw)QÆNTONÆW(B, (NtETQNAs)E; (NbOJKO(B, (NmAR)QÆQs)E; (NkI)QÇWSXKIJ STOLI^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E (NfAKULXTET UKRA)QÇNSXKOÇ FÆLOLOGÆÇ(B, (NKULXTURI Æ MISTECTWA(B. (NkAFEDRA UKRAÇNSXKOÇ MOWIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NSTOLI^(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2023)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANO PERELÆK WAVLIWIH DLQ ZASWOÃNNQ KURSU TEM Æ PLANÆW DO NIH(B, (NSPISOK LÆTERATURI(B, (NZRAZKI TESTÆW(B, (NA TAKOV SISTEMU PRAKTI^NIH ZAWDANX(B, (NQKÆ DA@TX MOVLIWÆSTX ORGANÆZUWATI STUDENTÆW DLQ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI(B, (NDOPOMOVUTX ÇM ZAKRÆPITI J UDOSKONALITI PRAKTI^NÆ NAWI^KI ANALÆZU SINTAKSI^NIH QWI](B. (NdLQ STUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NWIKLADA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsINTAKSISs; (NSINTAKSIS PROSTOGO RE^ENNQs; (NSINTAKSIS SKLADNOGO RE^ENNQs