b - (NlOPU[ANSXKIJ(B, (NqROSLAW(B,s; (NrAD^ENKO(B, (NoLEG(B,s ((NdROGOBI^ (B:s (NpOSW)QÆT(B,s)E, 2016)
(Nu ZB)QÆRNIKU MÆSTQTXSQ MATERÆALI mÆVNARODNOGO FORUMU (B"IV (NdNÆ aWSTRÆÇ U dROGOBI^Æ(B", (NPRISWQ^ENÆ WISWÆTLENN@ AKTUALXNIH PROBLEM ÆSTORÆÇ AWSTRÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKIH LÆTERATURINIH WZAÃMIN(B, (NMOWNIH KONTAKTÆW Æ TIPOLOGÆ^NIH PARALELEJ KULXTURNOGO TA ÆSTORI^NOGO ROZWITKU DWOH NARODÆW U ÃWROPEJSXKOMU KONTEKSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWO(B, (NPORÆWNQLXNEs)E -- (NaWSTR)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NmOWOZN)QÆWSTWO(B, (NPORÆWNQLXNEs)E -- (NaWSTR)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPOR)QÆWNQLXNE MOWOZNAWSTWOs)E; (NPOR)QÆWNQLXNE LÆTERATUROZNAWSTWOs)E; (NAWSTR)QÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKÆ ZW(B'(NQZKIs)E