(Nl@DI KUPU@TX L@DEJ(B. (NqK POBUDUWATI BREND(B, (NMARKETING )QÆ KOMUNÆKACÆ@ MALOGO BÆZNESSU Æ STARTAPÆW (B/s)E - (NkOLESNIK(B, (N`L)QÆQ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E Stretovych, 2024)
(S0(Nl@DI KUPU@TX U L@DEJ(S1 (B- (NCE PRIKLADNA KNIVKA PRO MARKETING )QÆ STWORENNQ BRENDU WÆD `LÆÇ kOLESNIK(B. 15 (NROKÆW DOSWÆDU ROBOTI Z RÆZNOMANÆTNIMI ÆNDUSTRÆQMI(B, (NRINKAMI J BÆZNES(B-(NAMBÆCÆQMI AWTORKA SKLALA W PRAKTI^NIJ POSÆBNIK(B, (N]O BUDE KORISNIJ NE TÆLXKI DLQ PROFESÆONALÆW(B, (NA J DLQ NOWA^KÆW(B. (NcE NASI^ENIJ KOKTEJLX PRAWIL(B, Æ(NSTORÆJ Æ GUMORU(B, (NTEORÆÇ Æ PRAKTI^NIH ALGORITMÆW(B, (N]O ROBLQTX SKLADNÆ RE^Æ ZROZUMÆLIMI(B, (NLOGÆ^NO POW(B'(NQZANIMI J PROSTO CÆKAWIMI(B. (Nu KNIVCÆ WI ZNAJDETE BAGATO CÆNNIH PORAD ]ODO WSÆH ETAPÆW POBUDOWI BRENDU J MARKETINGU(B. (NwÆD ROZROBKI STRATEGÆ^NOGO BA^ENNQ J PLANUWANNQ DO ZASTOSUWANNQ PRIKLADNIH ÆNSTRUMENTÆW (B((NTAKIH QK DOSLÆDVENNQ SPOVIWA^ÆW(B, (NROZUMÆNNQ ÇHNÆH POTREB(B, (NFORMUWANNQ PROPOZICÆÇ TA OSOBLIWOSTEJ (S0(NVITTQ PÆSLQ BRENDBUKU(S1(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmARKETINGs -- (Nb)QÆZNES(B-(NPLANUWANNQs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NSEGMENTAC)QÆQ SPOVIWA^ÆWs)E; (NOPITUWANNQ SPOVIWA^)QÆWs)E; (NFREJMWORKIs; (NROZROBKA BRENDUs; (NBREND(B-(NSTRATEG)QÆQs)E; (NBRENDBUKs; (NB)QÆZNES(B-(NPROCESIs)E