(NmEDICINA DITINSTWA (B:s (NU ^OTIRXOH TOMAH(B.s (NtOM (B4 : (NU TRXOH KNIGAH(B. (NkNIGA (B3 / (Np(B. (Ns(B. (NmO]I^(B, (Nl(B. (Nm(B. (NbADXQ(B, (Nm(B. )Qæ. (NbORISENKO (B; (NREDAKTOR p(B. (Ns(B. (NmO]I^s)E - (NmO]I^(B, (Np(B. (Ns(B.s; (NbADXQ(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NbORISENKO(B, (Nm(B. )Qæ.s)E; (NmO]I^(B, (Np(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2001)
(NdETALXNO OHARAKTERIZOWANO OSOBLIWOST)QÆ ZASTOSUWANNQ Æ DÆÇ LÆKARSXKIH ZASOBÆW U PEDÆATRÆÇ(B. (NnAWEDENO FÆZÆOTERAPEWTI^NÆ Æ GOMEOPATI^NÆ ZASOBI (B( (NW T(B. (N^(B. (NFÆTOKONCENTRATI(B), (NQKÆ ZASTOSOWU@TX U PEDÆATRI^NÆJ PRAKTICÆ(B. (NOKREMIJ ROZDÆL PRISWQ^NO METODAM AEROZOLXTERAPÆÇ PRI HWOROBAH ORGANÆW DIHANNQ(B. (NrOZGLQNUTO ZASTOSUWANNQ U DÆTEJ METODÆW REFLEKSO(B- Æ (NFÆZÆOTERAPÆÇ(B, Æ(NNFORMACÆJNO(B-(NHWILXOWOÇ DÆAGNOSTIKI TA OZDOROWLENNQ ÇH ZASOBAMI FÆZI^NOÇ KULXTURI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmEDICINAs -- (NpED)QÆATRÆQs)E; (Nl)QÆKARSXKÆ ZASOBIs)E; (NL)QÆKARSXKÆ ZASOBIs)E; (NKL)QÆNÆ^NA FARMAKOLOGÆQs)E; (NNARODNA MEDICINAs; (NREAB)QÆLÆTACÆQs)E; (NNEMEDIKAMENTOZNE L)QÆKUWANNQs)E; (NKURORTNE L)QÆKUWANNQs)E