(NsU^ASNIJ WERL)QÆBR W UKRAÇNSXKÆJ TA SWÆTOWÆJ POEZÆÇ(B. (NwÆR[OZNAW^IJ SEMÆNAR(B. (NuKRAÇNSXKIJ TONÆ^NIJ WÆR[(B: (NWERLÆBR (B:s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX (B/s)E - (NkOSTENKO(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; (NgAWRIL@K(B, (Nn(B. )Qæ.,s)E; )Qæ(NNSTITUT LÆTERATURAI ÆM(B. (Nt(B. (Ng(B. (N{EW^ENKA nACÆONALXNOÇ AKADEMÆÇ NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwd dMITRA bURAGO(B,s, 2023)
(Nu STATTH ZB)QÆRNIKA ROZGLQDA@TXSQ CÆKAWÆ STORÆNKI Z ÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKOGO TA SWÆTOWOGO WERLÆBRU(B, (NA TAKOV RÆZNOMANÆTNÆ JOGO STRUKTURNÆ TIPI (B((NVANROWO(B-(NTEMATI^NÆ(B, (NSTILÆSTI^NÆ TA ÆN(B.) (NNA MATERÆALÆ SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ POEZÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nw)QÆR[UWANNQs)E; (NW)QÆLXNIJ WÆR[s)E; (NPOETI(B-(NROMANTIKIs; (NSIMWOL)QÆKA MUZI^NOGO TWORUs)E; (NVANROWA PAM(B'(NQTXs; (NRITMI W)QÆJNIs)E; (NPOETI(B-(NDISIDENTIs; (NSTRUKTURA WERL)QÆBRUs)E; (NGRAMATIKA WERL)QÆBRUs)E; (NKOROTKIJ WERL)QÆBRs)E