(NzAPOB)QÆGANNQ NASILXSTWU W SÆM(B'Ç (NU DÆQLXNOSTÆ FAHÆWCÆW SOCÆALXNOÇ SFERI (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK(B/ /s)E - (NbONDAROWSXKA(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NbORD)QÆQN(B, (Nq(B. æ.s)E; (NbULAH(B, (Nl(B. (Nw(B.s; (NvURAWELX(B, (Nt(B. (Nw(B.s; (NkURILENKO(B, (No(B. (Nq(B.s; (NmELXNIK(B, (Nl(B. (Na(B.s; (NsK)QÆPALXSXKA(B, (Ng(B. (Nb(B.s)E; (NfEDOROWA(B, (No(B. (Na(B.s; (NhRISTOWA(B, (Ng(B. (No(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow wIDAWNI^IJ D)QÆM kalita(B,s)E, 2014)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX MATERÆALI DO NAW^ALXNOÇ PROGRAMI DLQ SOCÆALXNIH PRACÆWNIKÆW(B, (NFAHÆWCÆW ÆZ SOCÆALXNOÇ ROBOTI TA ÆN[IH SPECÆALÆSTÆW(B, (NQKÆ NADA@TX SOCÆALXNÆ POSLUGI Z PITANX ZAPOBÆGANNQ NASILXSTWU W SÆM(B'Ç, (NPÆDGOTOWLENOÇ W RAMKAH PROEKTU (S0(NsWOBODA WÆD NASILXSTWA(B: (NROZ[IRENNQ PRAW TA MOVLIWOSTEJ DÆW^AT Æ VÆNOK U SKLADNIH VITTÃWIH OBSTAWINAH(S1(B, (NQKIJ REALÆZUÃ mÆVNARODNIJ BLAGODÆJNIJ FOND (S0(NuKRAÇNSXKA FUNDACÆQ GROMADSXKOGO ZDOROW(B'(NQ(S1 (NU PARTNERSTWÆ Z mÆNÆSTERSTWOM SOCÆALXNOÇ POLÆTIKI uKRAÇNI TA ZA PÆDTRIMKI aGENCÆÇ oon Z PITANX GENDERNOÇ RÆWNOSTÆ TA ROZ[IRENNQ PRAW Æ MOVLIWOSTEJ VÆNOK (B((Noon vænki(B) (NTA tRASTOWOGO FONDU oon Z WIKORÆNENNQ NASILXSTWA ]ODO VÆNOK(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA DOPOMOGAs)E; (NPRAWA V)QÆNOKs)E; (NSOC)QÆALXNÆ PRACÆWNIKIs)E; (NNASILXSTWO W S)QÆM(B'Çs)E; )QÀ(NENDERNA RÆWNÆSTXs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender