)Qæ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇ Æ ZASOBI NAW^ANNQ (B:s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX (B/s)E - (NbIKOW(B, (Nw(B. (N`(B.,s; (NvUK(B, (N`(B. (No(B.,s; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaT)QÆKA(B,s)E, 2005)
(NzB)QÆRNIK PRISWQ^ENO PROBLEMAM STWORENNQ ÆNFORMACÆJNOGO OSWÆTNXOGO SEREDOWI]A NA BAZÆ æNTERNET(B-(NTEHNOLOGÆJ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NnAW^ANNQ TA WIHOWANNQs -- (NzASOBI NAW^ANNQs; )Qæ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNA SISTEMAs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ MEREVÆs)E; (NZASOBI MASOWO)QÇ ÆNFORMACÆÇs)E; (NMED)QÆA(B-(NOSWÆTAs)E; (NELEKTRONNIJ P)QÆDRU^NIKs)E