(NsTIL)QÆSTIKA KITAJSXKOÇ MOWI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NcIMBAL(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ STOLI^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nksu )QÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2024)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ STUDENTÆW (BIV (NKURSU ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI(B, (NQKÆ WVE OWOLODÆLI BAZOWIMI ZNANNQMI Z TEORÆÇ PEREKLADOZNAWSTWA(B, (NFONETIKI(B, (NLEKSIKOLOGÆÇ TA GRAMATIKI KITAJSXKOÇ MOWI(B. (NpOSÆBNIK MÆSTITX OSNOWNÆ WÆDOMOSTÆ TA KL@^OWÆ PONQTTQ(B, (NQKÆ FORMU@TX STILÆSTIKU KITAJSXKOÇ MOWI QK NAUKU(B, (N]O SPRIQTIME PRAKTI^NOMU OWOLODÆNN@ STUDENTAMI KITAJSXKOMOWNIMI STILÆSTI^NIMI PRIJOMAMI TA METODAMI TA DOPOMOVE U ZDÆJSNENNÆ PROFESÆJNOÇ MÆVKULXTURNOÇ KOMUNÆKACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkITAJSXKA MOWAs -- (NsTIL)QÆSTIKAs)E