(NpARTNERSXKIJ POTENC)QÆAL uKRAÇNI(B: (NSTANOWLENNQ Æ REALÆZACÆQ (B/s)E - (NdERGA^OW(B, (No(B. (Np(B.,s; )Qæ(NNSTITUT POLÆTI^NIH Æ ETNONACÆONALXNIH DOSLÆDVENX ÆM(B. æ. (Nf(B. (NkURASAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpARLAMENTSXKE WIDAWNICTWO(B,s, 2009)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ANALÆZU@TXSQ ^INNIKI FORMUWANNQ uKRAÇNI QK SUB(B'Ã(NKTA MÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, ÇÇ (NPOLÆTI^NOÇ KONKURENTOSPROMOVNOSTÆ(B, (NHARAKTER WZAÃMODÆÇ Z OSNOWNIMI ZOWNÆ[NXOPOLÆTI^NIMI PARTNERAMI(B. (NrOZRAHOWANO NA DOSLÆDNIKÆW ZOWNÆ[NXOÇ POLÆTIKI uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nm)QÆVNARODNÆ WÆDNOSINIs)E; (Nm)QÆVNARODNA EKONOMÆKAs)E -- (Nm)QÆVNARODNÆ SO@ZIs)E; (NSAMOORGAN)QÆZACÆQ SUSPÆLXSTWAs)E; (NGEOPOL)QÆTI^NIJ DUALÆZMIs)E; (ND)QÆÃZDATNÆSTX DERVAWIs)E; (NNAC)QÆONALXNIJ ROZWITOKs)E; (NNAC)QÆONALXNÆ ÆNTERESIs)E; (NNAC)QÆONALXNA BEZPEKAs)E