(NuKRA)QÇNSXKÆ PARTÆÇ REWOL@CÆJNOÇ DOBI (B1917 - 1920 (NROKÆW(B: (NNARISI ÆSTORÆÇ TA PROGRAMNÆ DOKUMENTI (B/s)E - (Nl@BOWECX(B, (No(B. (Nm(B.,s; )Qæ(NNSTITUT POLÆTI^NIH Æ ETNONACÆONALXNIH DOSLÆDVENX ÆM(B. æ. (Nf(B. (NkURASAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpARLAMENTSXKE WIDAWNICTWO(B,s, 2012)
(Nu ROBOT)QÆ WMÆ]ENO NARISI ÆSTORÆÇ UKRAÇNSXKIH POLÆTI^NIH PARTÆJ REWOL@CÆJNOÇ DOBI TA PARTÆJNÆ DOKUMENTI(B. (NnA OSNOWÆ ARHÆWNIH MATERÆALÆW(B, (NTOGO^ASNOÇ PRESI(B, Æ(NSTORÆOGRAFÆ^NIH DVEREL WÆDTWORENO OSNOWNÆ ETAPI TA NAPRQMKI DÆQLXNOSTÆ UKRAÇNSXKIH PARTÆJ(B, (NPROANALÆZOWANO ÇHNÆ POLÆTI^NÆ DOKTRINI(B, (NWIZNA^ENO SOCÆALXNU BAZU(B, (NREGÆONALXNU ROZGALUVENÆSTX Æ ^ISELXNÆSTX(B, (NPROSLÆDKOWANO OSOBOIWOSTÆ TA SKLADNOSTÆ FORMUWANNQ BAGATOPARTÆJNOSTÆ W uKRAÇNÆ NA RÆZNIH ETAPAH REWOL@CÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E -- (NrEWOL@C)QÆJNÆ PARTÆÇs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 (NST(B.s; (NBAGATOPART)QÆJNÆSTXs)E; (NPOL)QÆTI^NÆ PARTÆÇs)E