(NdEMOKRAT)QÆQ U SAMOWRQDUWANNQH (B((NdECENTRALÆZACÆQ TA MÆSCEWE SAMOWRQDUWANNQ PÆD ^AS uKRAÇNSXKOÇ REWOL@CÆÇ (B1917-1921 (NROKÆW(B) :s)E (NU (B2-(NH T(B. /s (NtOM (B2 / (NWSTUPNE SLOWO a(B. (Nw(B. (NpARUB)QÆQ (B; (NUPORQDNIK(B: ã. (Nr(B. (NbER[EDA (B[(NTA ÆN(B.]s)E - (NpARUB)QÆJ(B, (Na(B. (Nw(B.,s)E; (NbER[EDA(B, )Qã. (Nr(B.,s)E; (NzAJ^UK(B, (Nw(B. (No(B.,s; (NkOPILENKO(B, (No(B. (Nl(B.,s; (NmI]AK(B, )Qæ. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpARLAMENTSXKE WIDAWNICTWO(B,s, 2018)
(Nu WIDANN)QÆ WIKORISTANÆ GAZETNÆ PUBLÆKACÆÇ(B, (N]O ZBERÆGA@TXSQ U FONDAH DERVAWNOÇ NAUKOWOÇ ARHÆWNOÇ BÆBLÆOTEKI (B((NM(B. (NkIÇW(B) (NTA WÆDDÆLÆ GAZETNIH FONDÆW nACÆONALXNOÇ BÆBLÆOTEKI uKRAÇNI ÆM(B. (Nw(B. æ. (NwERNADSXKOGOs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdERVAWNE PRAWOs -- (NsAMOWRQDUWANNQs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 (NST(B.s