(NbUDOWA UKRA)QÇNSXKOÇ DERVAWI (B((NeKONOMÆ^NA TA SOCÆALXNA POLÆTIKA uKRAÇNI ^ASÆW uKRAÇNSXKOÇ REWOL@CÆÇ (B1917 - 1921 (NROKÆW(B) /s)E - (NlITWIN(B, (Nw(B. (Nm(B.s (NGOLOWA wERHOWNO)QÇ rADI uKRAÇNI(B,s)E; (NkOPILENKO(B, (No(B. (Nl(B.,s; (NbER[EDA(B, )Qã. (Nr(B.,s)E; (NmI]AK(B, )Qæ. (Nm(B.,s)E; )Qæ(NNSTITUT ZAKONODAWSTWA wERHOWNOÇ rADI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNSTITUT ZAKONODAWSTWA wERHOWNOÇ rADI uKRAÇNI(B,s)E, 2012)
(Nu WIDANN)QÆ WIKORISTANÆ GAZETNÆ PUBLÆKACÆÇ(B, (N]O ZBERÆGA@TXSQ U FONDAH DERVAWNOÇ NAUKOWOÇ ARHÆWNOÇ BÆBLÆOTEKI (B((NM(B. (NkIÇW(B)s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdERVAWNE PRAWOs -- (NpRAWOWA DERVAWAs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 20 (NST(B.s