(NnAW^ALXN)QÆ EKSKURSÆÇ W PO^ATKOWIH KLASAH (B/s)E - (NbOVKO(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NaLEKS)QÃÃWA(B, (N`(B. (Nw(B.s)E; (NlUBENSXKA(B, (Nl(B. (Nw(B.s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 2015)
(Nu POS)QÆBNIKU ZAPROPONOWANO SISTEMU ROBOTI U^ITELÆW PO^ATKOWIH KLASÆW Z ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ NAW^ALXNIH EKSKURSÆJ(B, (N]O POW(B'(NQZUÃ RÆZNÆ NAPRQMI NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU(B, (NSPRIQÃ FORMUWANN@ KULXTURNO(B-(NSUSPÆLXNOGO TA NACÆONALXNOGO WIHOWANNQ W UMOWAH ZAPROWADVENNQ NOWOGO dERVAWNOGO STANDARTU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA OSW)QÆTAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ EKSKURSÆÇs)E; (NROZROBKI EKSKURS)QÆJs)E; 1 (NKLASs; 2 (NKLASs; 3 (NKLASs; 4 (NKLASs; (NNAW^ALXNO(B-(NWIHOWNIJ PROCESs