(NoSNOWI ESTETIKI (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NlEW^UK(B, (NlARISA tIMOF)QÆÇWNA(B,s)E; (NoN)QÆ]ENKO(B, (No(B. æ.s)E; (NwASILENKO o(B. (Nw(B.,s; (N{EW^ENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2006)
(Nw P)QÆDRU^NIKU ORGANÆ^NO POÃDNUÃTXSQ TEORÆQ ESTETIKI TA ROZMAÇTTQ WIDÆW MISTECTWA (B- (NAHÆTEKTURI(B, (NSKULXPTURI(B, (NVIWOPISU(B, (NMUZIKI(B, (NHOREOGRAFÆÇ(B, (NTEATRU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeSTETIKAs; (NDAWNXOGRECXKA ESTETIKAs; (NESTETIKA SEREDNXOW)QÆ^^Qs)E; (NESTETIKA )QÆ FÆLOSOFÆQs)E; (NbAUMGARTENs; (NESTETIKA kI)QÇWSXKOÇ rUSÆs)E; (N^UTTQs; (NMUZIKAs; (NVIWOPISs; (NSMAKs; (NTEATRs