(NtEHNOLOG)QÆÇ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtESL@K(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NkOWALX^UK(B, (Nt(B. )Qæ.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2020)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO OSNOWNÆ POLOVENNQ PRO NAJGOSTRÆ[Æ PROBLEMI SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DOPOMOGI Æ PÆDTRIMKI DÆTEJ TA MOLODÆ(B. (Nu WIDANNÆ ROZKRITO(B: (NTEORETI^NÆ OSNOWI TEHNOLOGÆJ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B; (NTEHNOLOGÆÇ ROBOTI Z SÆM(B'(NQMI RÆZNOGO TIPU(B; (NTEHNOLOGÆÇ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI Z DÆTXMI TA MOLODD@(B, (N]O POTREBU@TX OSOBLIWOÇ DOPOMOGI(B; (NSOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTA Z (S0(NDÆTXMI WULICÆ(S1(B; (NSOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA ROBOTA Z MOLODD@(B; (NTEHNOLOGÆÇ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ ROBOTI Z OBDAROWANIMI DÆTXMI(B; (NORGANÆZACÆQ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NOGO KONSULXTUWANNQ TA TERAPÆÇ(B.(NwIDANNQ ADRESOWANE MAJBUTNÆM FAHÆWCQM SOCÆONOMÆ^NIH PROFESÆJ(B, (NQKÆ WIW^A@TX DISCIPLÆNU (S0(NtEHNOLOGÆÇ SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(S1(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NsOC)QÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E -- (NtEHNOLOG)QÆÇs)E; (NPROBLEMI SU^ASNO)QÇ SÆM(B'Çs)E; (NNASILXSTWO U S)QÆM(B'Çs)E; (NSOC)QÆALXNA REABÆLÆTACÆQ DÆTEJs)E; "(ND)QÆTI WULICÆ(B"s)E; )QÆ(NGROWÆ TEHNÆKIs)E; (NZAJNQT)QÆSTX MOLODÆs)E; (NOBDAROWAN)QÆSTXs)E; (NPSIHOLOGO(B-(NTERAPEWTI^NE KONSULXTUWANNQs