(NbOVESTWENNA KOMED)QÆQ(B. (N~ISTILI]E (B:s)E (NPOEMA(B; (NPEREKLAD Z )QÆTALÆJSXKOÇ (B/s)E - (NdANTE(B, (NaL)QÆG(B'Ã(NRÆ(B,s)E; (NdROB(B'(NQZKO(B, )Qã. (Na(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaNDRONUM(B,s, 2021)
(NsERED PAM(B'(NQTOK SW)QÆTOWOÇ LÆTERATURI GENÆALXNA (B"(NbOVESTWENNA KOMEDÆQ(B" (NdANTE aLÆG(B'Ã(NRÆ (B(1265-1321) (NPOSÆDAÃ ODNE Z ^ÆLXNIH MÆSCX(B. (Nu SWOÃMU NAJGRANDÆOZNÆ[OMU WITWORÆ W SITWORÆ W SIMWOLÆ^NO(B-(NALEGORI^NÆJ FORMÆ POET ZOBRAZIW DRAMATI^NU DOL@ L@DSXKOÇ DU[Æ(B: ÇÇ (NZAGIBELX U PEKLÆ(B, (NPERERODVENNQ U ^ISTILI]Æ(B, (NTRÆUMF U RA@(B. (NpOEMA DANTE Ã NAJZNPA^NÆ[IM QWI]EM wISOKOGO SEREDBNOWÆ^^Q Æ PEWNOÇ MÆRO@ PEREDWÆSTQM KULXTURI wÆDRODVENNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- )Qæ(NTALÆJSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpOEMAs