)Qæ(NSPANSXKA MOWA ZA (B4 (NTIVNÆ(B. æ(NNTENSIWINIJ KURS ÆSPANSXKOÇ MOWI Z AUDÆODODATKOM (B/s)E - )Qà(NRUDZÆNSXKA(B, à(NRAVINA(B,s)E; (NvIWOT(B-(N~ABRIK(B, (NmA)QÀDALENAs)E; (NtROCX(B, (NsUSANNA(B,s; Wydawnictwo REA ((NtERNOP)QÆLX(B;s)E Warszawa : (NbOGDAN(B,s, 2023)
(NzAPROPONOWANIJ U POS)QÆBNIKU ÆNTENSIWNIJ KURS ÆSPANSXKOÇ MOWI ZACÆKAWITX NE LI[E TIH(B, (NHTO PO^INAÃ ÇÇ WIWI^ATI(B, (NA J TIH(B, (NU KOGO WINIKLA POTREBA [WIDKO TA EFEKTIWNO WÆDTWORITI W PAM(B'(NQTÆ ÆSPANSXKU LEKSIKU Æ POWTORITI GRAMATIKU(B. (NdO POSÆBNIKA DODAÃTXSQ AUDÆODODATOK ÆZ ZAPISAMI WSÆH DÆALOGÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSPANSXKA MOWAs)E