(NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH FÆTNES(B-(NTRENERÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI(B: (NTEORÆQ TA METODIKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwASILENKO(B, (NmARINA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET FÆZI^NOGO WIHOWANNQ Æ SPORTU uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2021)
(NrOZGLQNUTO TEORETI^N)QÆ TA METODI^NÆ ZASADI PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH FÆTNES(B-(NTRENERÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI QK NAUKOWU PROBLEMU(B. (NwISWÆTLENO DOSWÆD PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH FÆTNES(B-(NTRENERÆW U ZAKLADAH WI]OÇ OSWÆTI U ZARUBÆVNIH KRAÇNAH Æ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆTNESs)E -- (Np)QÆDGOTOWKA FÆTNES(B-(NTRENERÆWs)E; (NpEDAGOG)QÆKA WI]OÇ [KOLIs)E -- (NmETODIKA NAW^ANNQs